Code Labs Logo
Menu

Donationer av datorer till Ghana

Code Labs & Avida Finans donerar till Tekniska Universitetet i Takoradi, Ghana.

Code Labs har i samarbete med Avida Finans donerat 30 laptops och 10 datorskärmar till Tekniska Universitetet i Takoradi, Ghana. Datorerna, som var på väg att återvinnas, kunde istället doneras till studenterna på universitetet vilket förbättrar utbildningen och är bra för miljön.

Med hjälp av en tidigare kollega i branschen fick Code Labs vetskap om att ett antal datorer inte längre används. En vän till oss på Code Labs som heter Sanusi är född i Takoradi och har ett brett kontaktnät i Ghana. Med hjälp av hårdvaran från Avida Finans och vårt kontaktnät samt donation kunde vi sända ner allt via fraktfartyg.

Väldigt uppskattat av både universitetet och dess studenter.

Ni kan läsa mer här: GTUC, Afrosages, GTUC Twitter och

Snabblänkar

Följ oss på

  • LinkedIn
  • Instagram
  • Instagram

Kontakta oss

Tel: 08 - 128 164 00

Code Labs AB

Org.nr: 559064-2442

codelabs