Code Labs Logo
Menu

Yasuragi

Kvällsspa på Yasuragi.

Yasuragi är en av Stockholms mest populära spa-anläggningar och är känd för sin lyxiga japanska atmosfär. Nyligen besökte vi på Code Labs denna underbara plats för att koppla av och njuta av en kväll full av bad, meditation och god mat.

Efter att ha checkat in på Yasuragi möttes vi av den lugnande ljudet av rinnande vatten och doften av japanska doftljus.

Personalen hälsade oss varmt välkomna och visade oss runt och berättade lite om upplägget och vilka aktiviteter som finns.

Vi började med en avkopplande stund i det varma källvattnet och njöt av den fantastiska stämningen som finns på Yasuragi vintertid.

yasuragi-vinter

Efteråt var det dags för en av Yasuragis mest populära aktiviteter, Klang Resa.

Klang Resa är en meditationsteknik som använder sig av klang och vibrationer för att skapa en avslappnad sinnesstämning. Vi la oss bekvämt på golvet och lät de mjuka tonerna från klangskålarna och gongen ta oss med på en djup resa till inre frid och lugn. Efteråt kände vi helt avslappnade och förnyade.

Efter Klang Resan var det dags för en god middag. Vi åt en god middag med japanska influenser som sushi, sashimi och misosoppa. Maten var otroligt välsmakande och vackert presenterad på tallrikarna. Vi njöt av den avslappnade atmosfären.

middag

Yasuragi får 5 av 5 godkände pull requests!

Snabblänkar

Följ oss på

  • LinkedIn
  • Instagram
  • Instagram

Kontakta oss

Tel: 08 - 128 164 00

Code Labs AB

Org.nr: 559064-2442

codelabs