Code Labs Logo
Menu

Workflow Manager

En lösning för effektiva schemalagda arbetsflöden i Github

workflow manager dashboard Workflow Manager är resultatet av en innovationsvecka, eller hackweek som vi på Codelabs kallar det. Det är en lösning för att schemalägga arbetsflöden (a.k.a workflows) i Github.

Till skillnad från Githubs inbyggda lösning för att schemalägga arbetsflöden så är Workflow Manager mer flexibel och kan schemalägga arbetsflöden på ett mer avancerat sätt.

Du sitter där på ditt arbete en fredag och har ansvar för att uppdatera er tjänst klockan 17. Istället för sitta kvar och vänta så schemalägger du jobbet och går och tar en fredagsöl med kollegorna.

Funktioner

 1. Exakt Schemaläggning workflow manager dashboard schedule

Med Workflow Manager kan användare nu schemalägga sina arbetsflöden precis när de behöver det. Oavsett om det är en viktig bugfix eller ett återkommande underhållsarbete, ger Workflow Manager möjlighet att välja exakt när din workflow ska köras.

 1. Användarvänligt Gränssnitt workflow manager dashboard details

Tjänsten har utformats med användarvänlighet i åtanke. Ett intuitivt gränssnitt gör det enkelt att skapa och hantera schemalagda arbetsflöden, vilket minimerar inlärningskurvan och möjliggör snabb implementering i ditt team.

 1. Teknikstack för Optimal Prestanda

Workflow Manager är byggt med en teknikstack som garanterar snabb och effektiv hantering av dina schemalagda arbetsflöden.

Den inkluderar:

 • Typescript: För typsäker och skalbar kod.
 • Next.js: För en responsiv och modern webbapplikation.
 • tRPC: Ett kraftfullt verktyg för att definiera och använda interna API:er med Typescript.
 • Tailwind CSS: Ett smidigt och kraftfullt CSS-ramverk.
 • Prisma: Ett databas-abstraktionslager som säkerställer snabb och säker databashantering.
 1. Öppen Källkod och Anpassningsbart

Workflow Manager är en lösning i open source, vilket betyder att den kan anpassas efter ditt teams specifika behov. Utvecklare kan utforska och anpassa koden för att säkerställa att den passar perfekt in i ditt team och din utvecklingsmiljö.

Bidra

Vi välkomnar alla som vill bidra till projektet. Eftersom det är väldigt nytt så finns det stora möjligheter att vara med och påverka hur det kommer att se ut i framtiden. Hoppa in i vårt projekt på Github och läs mer om hur du kan bidra https://github.com/codelabsab/workflow-manager

Tveka inte att höra av er om ni har frågor!

Carl-Fredrik, Mauricio, Pär

Snabblänkar

Följ oss på

 • LinkedIn
 • Instagram
 • Instagram

Kontakta oss

Tel: 08 - 128 164 00

Code Labs AB

Org.nr: 559064-2442

codelabs