Code Labs Logo
Menu

Code Labs av - Kami: En kväll med Bodyflight & Utsökt Middag

En spännande kväll planerad av Kami med Bodyflight och en utsökt middag på Restaurang Farang.

Vi samlades alla med en känsla av mysterium och spänning, utan att veta vad Kami hade planerat för oss. Den stora avslöjningen? En hisnande upplevelse på Bodyflight följt av en utsökt middag på Restaurang Farang.

Bodyflight

Bodyflight: En dröm om att flyga

På Bodyflight välkomnades vi av två av världens främsta vindtunnlar, som kan generera vindhastigheter upp till 300 km/h! Oavsett din erfarenhetsnivå eller fysiska skick kan du tryggt flyta och flyga under vägledning av certifierade instruktörer.

Förberedelser

Vi fick rådet att ha på oss bekväma kläder och sneakers, eftersom vi skulle dra på oss flygdräkter över dem.

Incheckning

Vi anlände 45 minuter innan vår flygtid, fyllde i ansvarsfriskrivningar och fick armband, som säkerställde att vi skulle få rätt videor och bilder från våra flygningar.

Proffstips: Påskynda incheckningsprocessen genom att fylla i din ansvarsfriskrivning online innan du anländer!

Genomgång

Våra flyginstruktörer guidade oss genom grunderna i bodyflight och de handsignaler vi skulle använda i tunneln.

Dags att flyga

Iklädda våra flygdräkter, som inkluderade en flygdräkt, hjälm, skyddsglasögon och öronproppar, var vi redo att ta till skyn – eller åtminstone vindtunneln. Instruktörerna var med oss hela tiden och säkerställde en smidig och spännande upplevelse.

Farang

Restaurang Farang: En kulinarisk resa

Efter spänningarna på Bodyflight fortsatte vi till Restaurang Farang för en mer jordnära men lika spännande upplevelse. Restaurangens filosofi bygger på 'Share Food' – ett sydostasiatiskt koncept som förvandlar maten till en social händelse.

Om maten

Farang tar inga genvägar för att leverera en autentisk sydostasiatisk upplevelse. Högkvalitativa råvaror, skickligt hantverk och omfattande erfarenhet bidrar alla till de läckra rätterna.

Öppet kök

Restaurangen har också ett öppet kök, vilket gör att vi kan se våra måltider bli expertmässigt tillagade precis framför våra ögon.

Sluttankar

Den här gången satte Kami ribban otroligt högt med Bodyflight och Farang. Kvällen var en blandning av adrenalin och kulinarisk finess.

Vill du också planera nästa evenemang? Klicka här

Bodyflight får 5 av 5 godkända pull requests för att få oss att känna oss som superhjältar, och Farang får detsamma för att få oss att känna oss som kulinariska upptäcktsresande!

Snabblänkar

Följ oss på

  • LinkedIn
  • Instagram
  • Instagram

Kontakta oss

Tel: 08 - 128 164 00

Code Labs AB

Org.nr: 559064-2442

codelabs